Actualitat

Mamífera, el desig i la llibertat de no ser mare

La nova pel·lícula de Liliana Torres, protagonitzada per María Rodríguez Soto i Enric Auquer, s’estrena el 26 d’abril a sales

La cineasta Liliana Torres torna el 26 d’abril a les sales després de Family Tour (2013) o ¿Qué hicimos mal? (2021) amb la seva nova pel·lícula: Mamífera, una reflexió sobre la no maternitat, que va estrenar-se mundialment al festival South by Southwest de Texas (SXSW) el passat 8 de març.

Mamífera, protagonitzada per María Rodríguez Soto (Premi del Jurat a Millor Interpretació al SXSW) i Enric Auquer, acompanya la Lola i el Bruno, una parella que ha de fer front a un embaràs inesperat. Ella no vol ser mare, però el seu convenciment es veurà interromput pels continus qüestionaments de la societat, les seves pors internes i el sobtat desig d’ell de tenir un fill. Durant els tres dies que la parella espera que arribi la seva cita a la clínica, la Lola s’aproparà a les seves amigues i família amb la intenció de reafirmar la seva decisió.

La pel·lícula, produïda per les acadèmiques Carla Sospedra i Miriam Porté, es va presentar a casa nostra el 6 d’abril en el marc del Festival D’A i a partir del 26 d’abril es podrà veure a sales de cinema de tota Catalunya.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat