Actualitat

Pau Durà explora el gènere de road-movie a Pájaros

El film, protagonitzat per Luis Zahera i Javier Gutiérrez s’estrena als cinemes el 5 d’abril

Presentat a la darrera edició del Festival de Màlaga, el darrer film de Pau Durà retrata el viatge de dos homes a la recerca d’un ocell gairebé impossible d’avistar. El viatge físic els portarà a recórrer tota Europa però també la seva vida, les seves pors, les fragilitats, els fracassos, els dubtes, i els somnis perduts.  

Colombo, interpretat  per Javier Gutiérrez, és un home que treballa de vigilant en un aparcament on també hi ven marihuana. Mario, amb interpretació de Luis Zahera guardonada a Màlaga amb la Biznaga de plata a la millor interpretació masculina, és un advocat que Colombo coneix un dia en el que estava intentant estavellar el seu cotxe contra el mur del pàrquing on treballa. Mario, amant dels ocells però incapacitat per conduir a causa d’un accident que va patir, proposa a Colombo que l’acompanyi a buscar unes grulles que viatgen cap al nord. El vigilant hi accedeix sense saber el veritable objectiu del viatge. Mario porta en el seu equipatge una gran suma de diners que ha d’entregar a una dona amb el nom d’Olímpia. Junts creuaran en cotxe mitja Europa, des de l’Albufera de València fins al Mar Negre a Rumania.

La pel·lícula, està produïda per l’acadèmic David Ciurana (Fosca Films), Tandem Films, Birds Film AIE i Icónica Producciones. D’altra banda, està protagonitzada per Javier Gutiérrez, Teresa Saponangelo i Luís Zahera

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat