Actualitat

"Saben aquell", al Cicle Gaudí d'aquest mes d'abril

L'última pel·lícula dirigida per David Trueba es podrà a veure a les 120 sales del circuit

 Aquest mes d'abril, el Cicle Gaudí presenta Saben aquell de David Trueba, premiada amb 7 guardons als XVI Premis Gaudí, entre els quals hi ha el de Millor protagonista masculí per l'actor i acadèmic David Verdaguer, i el de Millor protagonista femenina per a l’actriu Carolina Yuste.

Ambientada a la Barcelona de final dels anys 60, el film segueix els inicis de la carrera del mític humorista Eugenio i la seva parella, Conchita, amb la que formen un duet musical. Malgrat el pànic escènic, Eugenio es troba en la situació que ha de dur a terme les actuacions en solitari a causa d'una absència temporal de la seva dona. Durant aquest temps, Eugenio es converteix en un humorista singular i reconegut a la ciutat de Barcelona, i amb l'ajuda de Conchita, aquest serà l’inici de la construcció del seu personatge i de l’espectacle que el farà conegut arreu del país.

El guió de la pel·lícula es basa principalment en els llibres Eugenio i Saben aquell que diu escrits pel fill de l'humorista, Gerard Jofra. Rodada parcialment en localització de Barcelona. La pel·lícula compta amb la producció de l’acadèmic Edmon Roch (Ikiru Films), Atresmedia Cine i la Terraza Films.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat