Actualitat

La Residència de guions de l’Acadèmia al D’A Film Lab

Els projectes residents participaran com a convidats a les activitats professionals del D’A

Els 8 projectes residents de la segona edició de la Residència de guions formaran part del D'A Film Lab, com a projectes convidats entre el  5 al 8 d'abril a les activitats que tindran lloc al CCCB, la seu de SGAE a Catalunya i Casa Montjuïc.

Durant aquests dies els residents podran assistir a les xerrades i tallers sobre temes com màrqueting, comunicació, finançament, sostenibilitat o disseny d'audiències, de la mateixa manera que ho faran els projectes seleccionats per a la secció de Producció emergent. 

A banda dels tallers i xerrades, els projectes residents assistiran a diferents sessions de networking organitzades durant els dies del Lab i duran a terme reunions one-to-ones amb programadors de festivals i professionals d'indústria i mercats internacionals. El mateix dia al vespre, tindran una trobada exclusiva de networking amb convidats internacionals al lab i indústria del festival, en el marc d'un còctel sponsoritzat per la Residència de guions a Casa Montjuïc. 

En el marc de la col·laboració també s'han inclòs els projectes de la Residència a la plataforma INCOPRODUCTION, a través de la qual poden posar-se en contacte amb acreditats d'indústria del festival, nacionals i internacionals, per tal de poder cercar connexions interessants amb els diferents agents. A través d’aquesta plataforma els i les residents també podran estar en contacte amb professionals i projectes més enllà dels dies del Lab o amb professionals acreditats que no es puguin desplaçar a Barcelona els dies del festival.

A banda de la col·laboració amb el D'A Film Lab, els residents assistiran, en el marc del festival, a la xerrada d'Alice Rohrwacher, premi honorífic d’enguany. Així mateix s'ha organitzat una trobada a porta tancada, només per residents i que conduirà la directora de la Residència, Carla Simón, amb la cineasta francesa Catherine Breillat, el proper dimarts dia 9 d'abril. L'objectiu és establir un diàleg en format conversa en el que la cineasta pugui compartir visió i manera de fer cinema, així com el seu procés creatiu, amb les autoris dels projectes de la Residència.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat