Actualitat

Arriba la 10a edició del "Cinema Lliure a la Platja", de l’1 de juliol al 5 d’agost

La mostra de cinema independent tindrà lloc a les platges de Barcelona, Mataró, Palamós i Tossa de Mar

De l’1 de juliol al 5 d’agost, Cinema Lliure a la Platja celebra la seva 10a edició amb una mostra gratuïta de cinema independent a les platges de Mataró, Palamós i Tossa de Mar. A Barcelona, se celebrarà a prop de la platja.

Aquest any es projectaran 6 pel·lícules, 5 seleccionades per l'organització i una última que serà escollida pel públic a través del web de la mostra entre les propostes que es publicaran properament. Com cada any, la programació inclou títols de producció catalana, enguany han estat les gaudinades a la 13a edició dels Premis Gaudí Las Niñas, l’òpera prima de Pilar Palomero, coproduïda per Inicia Films i BTeam Prods amb participació de TV3, que es va endur les estatuetes a Millor pel·lícula en llengua no catalana, millor direcció, millor fotografia i millor so, i La mort de Guillem, gaudinada a Millor pel·lícula per a televisió, dirigida per Carlos Marques-Marcet amb producció de Lastor Media, Som*Batabat, TV3, À Punt Mèdia i Suica Productions.

La programació es completa amb la polonesa Corpus Christi, de Jan Komasa; el film d’animació danès Mina y el mundo de los sueños, de Kim Hagen Jensen i la xilena Ema, de Pablo Larraín.

A Barcelona les projeccions es realitzaran a l'esplanada al costat del CEM La Mar Bella els dijous de juliol, a Palamós i Tossa de Mar la cita serà les nits de diumenge, i la Platja Callao de Mataró acollirà les projeccions dimarts i/o dimecres 

A més, abans de cada pel·lícula es projectarà un curtmetratge seleccionat per FILMETS Badalona Film Festival i també, el dijous 8 de juliol a Barcelona, es podrà veure el curtmetratge guanyador de la convocatòria Nou Talent, adreçada a les escoles de cinema de Catalunya que vulguin exhibir els curtmetratges exhibits pel seu alumnat. El curt guanyador d’aquest any és Setmana Santa, de Gerard Miró. 

Més informació i tota la programació detallada: cinemalliure.com/platja

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat