Actualitat

L’Institut Ramon Llull obre la convocatòria per a la subtitulació d’obres audiovisuals catalanes

El termini de presentació de sol·licituds és de l’1 al 21 de juny

L'Institut Ramon Llull obre un any més la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a la subtitulació de produccions audiovisuals produïdes i/o coproduïdes a Catalunya per tal d’afavorir i impulsar la presència a l'exterior de la creació cinematogràfica de Catalunya.

Poden optar a la subvenció les empreses de producció audiovisual independents que estiguin inscrites al Registre d'Empreses Audiovisuals de Catalunya, o al Registre Administratiu d'Empreses Cinematogràfiques i Audiovisuals gestionat per l'ICAA, o les d'un estat membre de la Unió Europea o associat a l'espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l'Estat espanyol.

La convocatòria està dirigida a llargmetratges -ficció, documental i animació-, curtmetratges, documentals de televisió i documentals web. Els costos de subtitulació subvencionables inclouen la traducció, localització, adaptació, incrustació/impressió i creació de l’arxiu en qualsevol format. També es poden incloure les despeses de subtitulació del tràiler promocional de l'obra audiovisual. 

L'import mínim subvencionable és de 300 euros per sol·licitud, amb un màxim de 6.000 euros per llargmetratge de qualsevol modalitat (ficció, animació, documental), documentals per a televisió i documentals web, i de 2.000 euros per curtmetratge. 

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert de l’1 al 21 de juny de 2021.

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat