Actualitat


Algunes de les pel·lícules premiades als XI Premis Gaudí han estat reestrenades als cinemes de Catalunya. Et fem un repàs de quines són i d’on les pots veure, ja sigui sales de cinema o del Circuit Estable de Cinema Català, que les projecten formant part del Cicle Gaudí.

 • Viaje al cuarto de una madre de Celia Rico, nominada a 9 Premis Gaudí, entre els quals hi ha Millor pel·lícula en llengua no catalana i Millor direcció, i guanyadora de 4 guardons, els de Millor guió, Millor protagonista femenina i Millor actriu secundària, així com el Premi especial del públic a la Millor pel·lícula.

  Es pot veure al Cinema Texas de Barcelona i a l’Espai Funatic a Lleida.

 • El Fotógrafo de Mauthausen de Mar Targarona també amb 9 nominacions, entre les quals hi ha Millor pel·lícula de llengua no catalana, i guanyadora del Gaudí a la Millor direcció de producció, Millor dir ecció artística, Millor vestuari i Millor maquillatge i perruqueria.

  Es projecta al Palau Balañá de Barcelona.

 • Petra de Jaime Rosales, amb 7 nominacions entre els quals hi ha Millor pel·lícula de llengua no catalana i Millor direcció entre d’altres, i guanyadora del Gaudí a Millor actor secundari.

  És la pel·lícula del mes de febrer del Cicle Gaudí i es podrà veure a més de quaranta localitats d'arreu del territori.

 • Superlópez de Javier Ruiz Caldera, amb 5 nominacions i guanyadora del Gaudí als Millors efectes visuals.

  Disponible a una desena de cinemes de tot Catalunya.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat