Actualitat

S’inicia el rodatge de ‘Doctrina’

La nova pel·lícula de Joan Frank Charansonnet es presenta en un nou format de dues parts.

Durant una setmana es prolongarà el rodatge de la pel·lícula catalana Doctrina composat per dues parts: El pecat Original i La Reinserció. El rodatge es trasllada a localitzacions de l’Alt Empordà, concretament El Port de la Selva, La Vall de Santa Creu i la Selva de Mar.

Doctrina es una pel·lícula dirigida per l’actor, director i guionista empordanès Joan Frank Charansonnet que tracta temes de rabiosa actualitat, com la reinserció social de presos condemnats per delictes de llarga durada que surten en llibertat per la derogació de la Doctrina Parot, el terrorisme gihadista , la religió i la violència de gènere.

Es tracta d’una producció rabiosament independent que no ha rebut cap tipus d’ajut ni subvenció oficial, produïda i distribuïda per Dejavu Films i El  Laboratori d’actors de Cinema, amb la col·laboració a nivell logístic dels ajuntaments de Berga, Granollers i El Port de la Selva, i amb la col·laboració i patrocini d’empreses com ACMA, Museu de la Colònia Vidal, El 9 Nou, VOTV...

La seva estrena està prevista en sales de cinema a finals de l’any 2015, amb la novetat que serà la primera pel·lícula catalana en la que l’espectador podrà escollir a la carta: Visionar en la mateixa sessió les dues parts senceres, amb una duració total de 180 minuts de duració o visionar la part que esculli, amb una duració de 90 minuts.

Doctrina sempre es projectarà amb una pausa de 15 minuts entre part i part, que serviran per la reflexió i per començar a obrir un debat moral al voltant d’alguns dels temes que proposa.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat