Actualitat

Noves vies de finançament i distribució documental

Media Antena Catalunya organitza en col·laboració amb el MEDIMED la taula rodona: Noves vies de finançament i distribució del documental. L'acte tindrà lloc al Palau Maricel de Sitges, aquest dissabte dia 13 d'octubre a les 18:15h.

Del 12 al 14 d'octubre es celebra a Sitges la 13a edició del MEDIMED, el mercat de projectes documentals de l'àmbit euromediterrani que compta amb el suport del programa MEDIA de la Unió Europea. En el marc d'aquest mercat, MEDIA Antena Catalunya organitza una taula rodona amb l'objectiu de posar en relleu noves vies de finançament i de distribució del documental.

La benvinguda anirà a càrrec d'Helena Moreno, directora de MEDIA Antena Catalunya. A continuació es donarà pas als ponents: Claire Aguilar, vicepresidenta de programació a ITVS; Morrie Warshawski, assessor i guionista; Charlie Phillips, director del MarketPlace del Sheffield Doc/Fest i coordinador del MeetMarket; Kathryn Bonnici, responsable d'adquisicions internacionals, prevendes i coproduccions de Java Films; i Madeleine Robert, representant del The Doc Corner al Marché du Film. Finalment, hi haurà un torn obert de preguntes.

Es tracta d'una sessió oberta a tothom (no cal estar acreditat al MEDIMED ni tampoc al Festival de Sitges). L'accés es realitzarà sense inscripció prèvia i fins a completar l'aforament de la sala. L'idioma vehicular serà l'anglès i no hi haurà servei de traducció.

PROGRAM

18:15h Doors open and informational materials avaible for review
18:30h Welcome by Mrs. Helena Moreno, Director of Antenna MEDIA Catalunya.
18:40h Claire Aguilar, Vice President of Programming at the Independent Television Service (ITVS)
18:50h Morrie Warshawski, Consultant and Writer
19:00h Charlie Phillips, Marketplace Director for Sheffield Doc/Fest, co-ordinating the MeetMarket
19:10h Kathryn Bonnici, Responsible for foreign acquisitions, pre-sales and co-productions for Java Films
19:20h Madeline Robert, Representative of The Doc Corner at the Marché du Film
19:20h Q&A

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat