Actualitat

Inscripcions obertes pels cursos d'Eines Audiovisuals de La Bonne


La Bonne té les inscripcions obertes pels cursos audiovisuals de maig i juny

La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, continua apostant per la formació i professionalització de les dones en l'àmbit audiovisual a través de la iniciativa Eines Audiovisuals. Durant els mesos de maig i juny s'ofereixen els següents cursos: 

Curs de guió documental, amb Laia Manresa. El curs està destinat a abordar el guió documental en les diverses fases que implica la construcció d’una pel·lícula, des de la investigació i  l’escriptura, fins al rodatge i finalment la fase d’edició.

Taller de fotografia i il·luminació low cost, amb Elisabet Prandi. El curs està destinat a desenvolupar habilitats tècniques amb la càmera i els recursos que tenim a l’abast o que són low-cost. S’ensenyarà a gravar vídeo i a fer de la llum la teva principal aliada.

Curs de guió cinematogràfic amb perspectiva feminista, amb Carmen Ávalos del Pino.  El curs se centrarà en les dones guionistes i es donaran les eines necessàries per fer que les històries captivin, amb guions versemblants i emocionants. També s’analitzaran diversos fragments de pel·lícules recents i es faran debats entre les participants.

Curs de muntatge en el cinema documental, amb Mariona Solé. En aquest curs es reflexionarà sobre l’estructura, el ritme i l’estètica del muntatge a través de l’anàlisi fílmica de pel·lícules representatives de llenguatges i/o gèneres del cinema documental. Els conceptes reflexionats es posaran en pràctica amb el muntatge col·lectiu d’un curt documental.

Inscripcions fins el 9 de maig en aquest enllaç: http://labonne.org/blog/2019/04/09/eines-audiovisuals-2019-2/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat