Actualitat

cpaclogo

El pròxim dimarts 25 d’octubre de 19 a 21h, el Transmedia Storytelling Stategist Daniel Resnich analitzarà l’Storytelling com a eina imprescindible en les estratègies de comunicació.

Estem formatejats per totes les històries amb les que hem crescut i amb les que triem dia a dia. Ens atrauen i emocionen. Les necessitem perquè quan connecten aporten un nou sentit a la nostra experiència. Els encants i esplendors de les histories que ens commouen són el tresor més desitjat per les marques.
S’analitzarà per què l’ Storytelling és una eina imprescindible en les estratègies de comunicació i la seva relació amb l’audiovisual. Es veuran exemples de marques nacionals i internacionals de sectors com Bellesa, Alimentació, Turisme, Tecnologia i Salut.

Activitat gratuïta, cal fer inscripció prèvia.

DANIEL RESNICH
Transmedia Storyteller Strategist
Especialista en Storytelling Transmedia. En Goodmoment dissenya estratègies de comunicació per a marques amb la narrativa com a eix central per diferents plataformes.
Professor de postgrau a la Universitat Autònoma de Barcelona, TecnoCampus, Plató de Cinema i en INESDI on imparteix classes d’Storytelling Transmedia.
Daniel Resnich és Llicenciat en Comunicació Audiovisual (UPF). Pertany a la Junta de Guionistes Associats de Catalunya (GAC).
https://www.linkedin.com/in/danielresnich

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat