Actualitat

Learn Do Share al Disseny Hub de Barcelona

learndoshare

L'esdeveniment busca aprendre de tots, prototipar i compartir el coneixement en l'àmbit de la creativitat i la co-creació.

El Departament de Cultura, a través de l'SDE, col·labora amb l'esdeveniment Learn Do Share Barcelona que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny al Disseny Hub de Barcelona, i que vol reunir en un mateix espai a professionals del cinema, els videojocs, l'enginyeria de software, l'educació, la televisió, el disseny, el sector social, l'ecologia, l'urbanisme, o el hacktivisme... Una barreja de talent creatiu de totes les formes i colors per fomentar la pol·linització creuada, impulsar la innovació i trobar respostes sobre el futur de la creació i producció de continguts en el món digital.

Learn Do Share és un esdeveniment que va néixer fa 7 anys a Nova York i que se celebra ja a 14 ciutats de tot el món. Està dirigit a activar la creativitat des de tots els punts de vista, i a crear ponts entre professionals de diferents disciplines per a tirar endavant projectes on es trobin la cultura i la tecnologia.

El primer dia de Learn Do Share Barcelona consistirà en un laboratori de disseny col·laboratiu, Think Do Lab, que tindrà un màxim de 40 participants. Un experiment de creació multidisciplinari al voltant d’una qüestió concreta, que hauran de resoldre entre tots els participants.

La segona jornada, el Public Day, és oberta i gratuïta i comptarà amb creadors internacionals i locals, presentant projectes multidisciplinaris en fase de desenvolupament o prototipatge, que es compartiran i testejaran en tallers i exposicions.

Les dues jornades són gratuïtes.

+ info: Learn Do Share

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat