Actualitat

Coneixements bàsics de dret audiovisual a càrrec de l’advocada Cristina Calvet

Aprèn tot allò que has de saber per moure't en el sector en quatre sessions organitzades per l'AADPC (Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya) a la Seu de la Fundació SGAE els dos primers dilluns i dimecres del mes d'octubre.

Has treballat en una sèrie de TV: quins drets tens sobre la teva participació? Hi ha límits de protecció de la pròpia imatge en plataformes com Youtube, o és una batalla perduda? I com autor, quins drets s'han de cedir al productor? I aquests drets, a qui els pot transmetre el productor? Quines afectacions pot tenir estar en un contracte de coproducció? I si és internacional?

Aquestes i moltes altres preguntes trobaran resposta en aquest curs que et servirà tant si et dediques a la interpretació, com a la producció, si ets director de cinema o realitzador de programes de televisió, si ets autor (d'un text o d'una música) i, en general, si treballes en l'àmbit audiovisual. Assabenta't del medi professional en el que habites; t'interessa tenir els coneixements mínims legals perquè t'afecten.

El curs l'impartirà l'advocada Cristina Calvet especialitzada en dret de la propietat intel•lectual. Ella és la responsable de l'àrea jurídica de l'AADPC i té una dilatada experiència en l'àmbit de la docència.

Dates

Els dies 6, 8, 13 i 15 d'Octubre de 17 a 20 hores a la Seu de la SGAE – Sala Mompou a Passeig Colom, número 6 de Barcelona. El curs es dividirà en quatre sessions de 3 hores seguint el següent esquema:


1ª sessió – L'obra audiovisual: concepte i característiques.
2ª sessió – Contractació: coproducció, preproducció i postproducció.
3ª sessió – Drets d'imatge i publicitat.
4ª sessió – Conflictes de naturalesa contractual i extracontractual.

Preus

Per als socis de l'AADPC i l'AISGE: 60€
Per als socis de l'AADPC aturats degudament acreditats: 45€
Per als socis de l'SGAE: 80€
Per als no socis: 120€

Inscripció

Si estàs interessat en realitzar aquest curs no t'oblidis d'omplir el formulari que trobaràs en el següent enllaç: http://www.aadpc.cat/ftp/Cursos2014/DRET/Formulari.html

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat