Actualitat

PROfessional CLASS: Com vendre un curtmetratge?

Dijous 26 de juny de 19 a 21h té lloc a la seu de la SGAE (Passeig Colom, 6, Barcelona) la PROfessional CLASS Com vendre un curtmetratge? a càrrec de Pablo Menéndez, responsable d'adquisicions i comunicació de la distribuïdora Marvin&Wayne.

Pablo Menéndez ens introduirà al món de la distribució d'un curtmetratge al nostre país, i també internacionalment. Farà reflexió i consideracions en relació a: He fet un curt, i ara què? Com el venc? Aquí, fora? El presento a festivals? A quins? i com? Totes aquestes qüestions, més les que plantegin els assistents, seran resoltes a la Professional Class del proper dijous 26 de juny.

PABLO MENÉNDEZ
Lleó, 1985. És diplomat en Direcció Cinematogràfica pel Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC). Després de treballar durant dos anys en tasques de producció de pel•lícules i curtmetratges, va ser un dels fundadors de Marvin&Wayne - Short Film Distribution.

Marvin&Wayne - Short Film Distribution és una distribuïdora de curtmetratges fundada el 2009, amb un ampli catàleg de produccions espanyoles i llatinoamericanes. Alguns dels seus curtmetratges han estat seleccionats en festivals com la Berlinale, Sundance o Venècia. Marvin&Wayne ofereix serveis estratègics de promoció en festivals, així com la gestió de vendes internacionals. El 2013 va ser una de les empreses fundadores de l'Associació de la Indústria del Curtmetratge (AIC).

L'entrada és lliure i cal confirmar assistència al web del CPAC.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat