Actualitat

‘Pitcher Perfect’ taller impartit per l’experta canadenca Jan Miller

Del 25 al 27 d’octubre de 2013 a la seu de la SGAE-Fundació Autor (Passeig Colom, 6 Barcelona).

L'European Women's Audiovisual Network (EWA Network) en col·laboració amb la SGAE, presenta el Pitcher Perfect, un taller especialitzat per a directors, guionistes i productors amb un projecte en desenvolupament, que fomentarà les seves habilitats pel pitch i propiciarà una trobada amb professionals de la indústria de l'escena internacional, financers, productors i experts en distribució.

El taller anirà a càrrec de l'experta canadenca Jan Miller, formadora i consultora especialitzada en coproduccions i co-venturing en cinema i TV.  Durant els darrers 20 anys, ha desenvolupat i perfeccionat un dels tallers de pitching i desenvolupament de continguts més punter del panorama internacional. Ha realitzat els seus workshops arreu del món: Guangzhou (Xina), Guadalajara (Mèxic), Sao Paulo (Brasil), La Habana (Cuba), al Leipzig Doc i la Berlinale Talent Campus (Alemanya), Cartagena de Indias (Colòmbia) i Cannes (França).

Els participants tindran l'oportunitat de conèixer experts de la indústria, com el productor Gavin Humphries (Regne Unit), de la companyia Quark Films, responsables de la producció de The Curse de Fyzal Boulifa's, que va participar al Directors' Fortnight a Cannes 2012 i va guanyar el premi al millor curtmetratge. Actualment està produint i participant a diferents coproduccions als Estats Units.

Experts en distribució i exhibició (encara per determinar) estaran presents al taller per tal d'analitzar els diferents pitchs i compartiran consells i impressions sobre l'exposició i la qualitat del projecte.

Les expertes en coproducció, Alessia Sonaglioni, project manager a Eurimages- European Cinema Support Fund i Francine H. Raveney, productora executiva, exproject manager a Eurimages i Directora executiva de EWA Network, donaran la seva opinió sobre les vies de coproducció.

Preu del workshop:

330€ Participants al pitch (inclou coffee break); 10% de descompte pels membres de l'EWA i de la SGAE.

45€ Oients

Fitxa d'inscripció:

http://www.ewawomen.com/uploads/files/pp_oct2013_applicationform.pdf

Inscripcions fins el 19 de setembre

 

Més informació sobre el curs aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat