Actualitat

Ajuts a la mobilitat individual dels creadors i creadores audiovisuals

Inscripcions obertes del 15 de setembre al 4 d'octubre

L’Institut Ramon Llull posa en marxa una nova convocatòria per a creadors en l’àmbit de l’audiovisual, les arts escèniques i la música amb la finalitat d’impulsar la projecció del teixit creatiu català fora de Catalunya.

S’hi poden inscriure les persones físiques, persones físiques empresàries i persones jurídiques pertanyents a l’àmbit de les arts que puguin justificar un mínim subvencionable per sol·licitud igual o superior a 150 euros i fins a un màxim de 3.500 euros en total. Es consideren despeses subvencionables aquelles realitzades entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2021 relacionades amb l’assistència del creador/a a l’estrena de la seva obra; la presentació d’una obra audiovisual en el marc de festivals i mostres; l’assistència de persones nominades i/o premiades al lliurament de premis, així com també la participació individual en una residència artística.

Les sol·licituds es podran presentar a través de la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull fins al 4 d’octubre. A més, l'Institut Ramon Llull organitza una sessió informativa que es podrà seguir telemàticament a través d'aquest enllaç el dilluns 27 de setembre d'11:30 a 13:30h.

 

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat