This entry is not available in English.

Premieres

Estrena de la pel·lícula 'Pecats' de Diego Yaker

Estrena a Espanya el proper 14 de setiembre de 2012.

Pecats és la nova pel·lícula de Diego Yaker, produïda per Alter Ego Films i Buen Destino Films i protagonitzada per Diana Gómez (Atlas de geografía humana, Salvador), Pepe Soriano (El abuelo, Lisandro de la Torre), Carmelo Gómez (Vacas, Días contados) i Cristina Brondo (18 comidas, ¿Y tu quién eres?).

Pre-estrena, Photocall i Presentació
Dia 13 de setembre a les 21h.
Als cinemes ALEXANDRA de Barcelona (Rambla Catalunya 90).

La presentació de la pel·lícula comptarà amb la presència del director, els actors i les actrius així com del productor.

El llargmetratge Pecats escrit i dirigit per Diego Yaker, és una reflexió de fins on et poden portar les mentides, els prejudicis i la violència dins de les families.

Sinopsi
Bepo i Lourdes es coneixen des de sempre però s’agraden de no fat ant. En silenci es desitgen mutuament, es troben a faltar en la foscor de la nit i es comparteixen en somnis i fantasies.
Els dos de 16 anys són els únics joves d’un poble habitat per gent gran o per aquells que no van arribar a marxar a temps d’aquest oblidat munt de casetes baixes de fusta i alguna cosa de material, que va saber ser esperança de renaixement i promesa de feina quan la mina de pedres semiprecioses encara era un somni possible. Els dos aliens al pacte de silenci que van jurar els seus familiars. Al misteri que oculta l’abandonada capella del poble i que pot destruir-los.
L’ amor, pot viure més enllà dels tabús, la cultura i el pecat?

La pel·lícula es va presentar a la Mostra de València 2011, i ha comptat amb la col·laboració de més de 70 mecenes per a la promoció.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat