This entry is not available in English.

Premieres

“Una vida no tan simple” s’estrena el 26 de juny

És el cinquè llargmetratge firmat per Félix Viscarret

Després de passar pel Festival de Màlaga, Una vida no tan simple, el cinquè llargmetratge del navarrès Félix Viscarret, arriba als cinemes divendres 23 de juny, de la mà del productor i acadèmic Adolfo Blanco i Iker Ganuza. 

El film, protagonitzat per Miki Esparbé, Àlex García, Ana Polvorosa i Olaya Caldera, explica la història de l’Isaïes, qui no s’imaginava que la seva vida seria així una vegada complerts els quaranta. Enrere queden els premis que va obtenir com un dels joves arquitectes més prometedors. Ara els dies van passant entre el seu modest estudi d'arquitectura, on es lamenta enfront del seu soci Mikel, i el parc infantil a la sortida del col·legi dels seus fills. I és que quan està amb els seus fills, Isaïes s'angoixa perquè hauria d'estar treballant perquè algun dels seus projectes tiri endavant i, quan està treballant, es tortura perquè s'està perdent la infància dels seus fills. Estigui on estigui, Isaïes viu atabalat.

Félix Viscarret es va donar a conèixer amb Bajo las estrellas (2007). Des de llavors ha dirigit Vientos de La Habana (2016), Saura(s) (2017), i No me mires a los ojos (2022), a més de diverses sèries per a televisió.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat