This entry is not available in English.

Academy activities

Dones Visuals convoca el Pla d’Acció 2022

Inscripcions obertes fins al 28 de març

Amb l’objectiu d’impulsar la presència de dones en l’audiovisual, un any més Dones Visuals anuncia la crida de les convocatòries d’Acció Curts i d’Acció Producció per a projectes audiovisuals en fase d’escriptura o desenvolupament. El termini per inscriure’s finalitza el proper 28 de març. 

Acció Curts, que celebra enguany la seva 6a edició del 7 de juny a l’1 de juliol, oferirà un programa d’assessorament, formació i pitching a les creadores dels 12 projectes de curtmetratges seleccionats que clourà amb la presentació de les seves propostes davant d’un jurat format per professionals del sector audiovisual. El programa comptarà amb les professionals Camila Mailén en la coordinació, i amb Mercedes Martínez-Abarca, l’acadèmica Marta Selva, Cristina Calvet i el Col·lectiu Ficcial en l’equip formador.
Acció Producció, que tindrà lloc del 10 de maig al 27 de juliol, oferirà un espai de cocreixement on les 6 participants rebran sessions de masterclass i de mentoria grupal per compartir i generar nous coneixements i recursos. Acció Producció comptarà amb les acadèmiques Carla Sospedra en la coordinació, i amb Àngels Masclans, membre de l’actual Junta Directiva de l’Acadèmia, en la mentoria.

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat