This entry is not available in English.

Academy activities

"Els dies que vindran", de Carlos Marquès-Marcet, és la protagonista del mes de juny a “Les Nits dels Verdi”


Després de triomfar al Festival de Málaga, "Els dies que vindran" es preestrena en exclusiva a “Les Nits dels Verdi”, abans que arribi a les sales de cinema

El dimarts 25 de juny a les 20:15h tindrà lloc una nova sessió de “Les Nits dels Verdi”, una iniciativa dels Cinemes Verdi i de l'Acadèmia del Cinema Català, que aquest mes acollirà la preestrena de la pel·lícula Els dies que vindran, de l'acadèmic Carlos Marquès-Marcet. 

Es tracta del tercer llargmetratge Marquès-Marcet, produït per Lastor Media i escrit per Marquès-Marcet i per les també acadèmiques Coral Cruz i Clara Roquet. El film està protagonitzat per David Verdaguer i Maria Rodríguez Soto, que es posen a la pell d'una parella que, al cop de poc temps d'estar junts, descobreixen que estan esperant un fill. Amb aquest punt de partida, el director de 10.000km i Tierra firme, ambdues mereixedores del Premi Gaudí a Millor pel·lícula en llengua no catalana, entre d'altres, culmina la seva trilogia sobre les relacions de parella. En aquest cas explorant les profundes transformacions que pot arribar a patir la relació a causa de l’embaràs. 

La pel·lícula va tenir la seva estrena internacional al Festival de Rotterdam i nacional al Festival de Màlaga, on es va endur la Biznaga d'Or a Millor pel·lícula espanyola, la Biznaga de plata a Millor direcció, i on Maria Rodríguez Soto va recollir la Biznaga de Plata a la Millor actriu protagonista. El film també va clausurar el D’A Film Festival i recentment s'ha alçat amb el guardó a Millor pel·lícula al FIC-CAT

La projecció del 25 de juny comptarà amb la presència de director i els dos actors protagonistes del film, que participaran en un col·loqui amb el públic assistent. L'Acadèmia del Cinema Català sortejarà 10 entrades dobles per assistir-hi, en dos concursos a Twitter i Facebook de l'@academiacinecat.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat