This entry is not available in English.

All news & events

La cartellera dels cinemes catalans després dels XI Premis Gaudí


Algunes de les pel·lícules premiades als XI Premis Gaudí han estat reestrenades als cinemes de Catalunya. Et fem un repàs de quines són i d’on les pots veure, ja sigui sales de cinema o del Circuit Estable de Cinema Català, que les projecten formant part del Cicle Gaudí.

  • Viaje al cuarto de una madre de Celia Rico, nominada a 9 Premis Gaudí, entre els quals hi ha Millor pel·lícula en llengua no catalana i Millor direcció, i guanyadora de 4 guardons, els de Millor guió, Millor protagonista femenina i Millor actriu secundària, així com el Premi especial del públic a la Millor pel·lícula.

    Es pot veure al Cinema Texas de Barcelona i a l’Espai Funatic a Lleida.

  • El Fotógrafo de Mauthausen de Mar Targarona també amb 9 nominacions, entre les quals hi ha Millor pel·lícula de llengua no catalana, i guanyadora del Gaudí a la Millor direcció de producció, Millor dir ecció artística, Millor vestuari i Millor maquillatge i perruqueria.

    Es projecta al Palau Balañá de Barcelona.

  • Petra de Jaime Rosales, amb 7 nominacions entre els quals hi ha Millor pel·lícula de llengua no catalana i Millor direcció entre d’altres, i guanyadora del Gaudí a Millor actor secundari.

    És la pel·lícula del mes de febrer del Cicle Gaudí i es podrà veure a més de quaranta localitats d'arreu del territori.

  • Superlópez de Javier Ruiz Caldera, amb 5 nominacions i guanyadora del Gaudí als Millors efectes visuals.

    Disponible a una desena de cinemes de tot Catalunya.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat