Notícies

L'ALT del Parc Audiovisual exemple de 'bones pràctiques'

A les IV Jornades Internacionals de Ciutats Creatives organitzades per la Fundación Kreanta a Madrid en 2011, l'ALT (Audiovisual Living Lab Terrassa) del Parc Audiovisual va ser reconegut com exemple de 'bones pràctiques'. Ara, es publica un llibre que recull totes aquelles iniciatives que, oferint un esperit innovador i pioner i, alhora, amb forts lligams amb la ciutadania, van ser distingides. L'ALT, és un laboratori de creació col·lectiva on participen els propis consumidors en la recerca de nous productes audiovisuals i un important suport a la indústria del sector.

El llibre, que es presenta el 24 de juliol a la Casa Amèrica Catalunya, conté diversos textos de personalitats del món de l'educació, la investigació o la innovació i un llistat de '10 Bones Pràctiques' entre les que apareix l'ALT, pel seu desenvolupament i creació col·lectiva de continguts audiovisuals (recordem la seva participació en el programa 'Mestres' de TV3). Queden reconeguts així, un grapat de projectes de diferents punts de l'estat espanyol convidats a la trobada anterior i que ara es publiquen en format físic.

Alguns dels projectes que van acompanyar l'ALT en la trobada de Ciutats Creatives 2011 van ser, entre d'altres, la Red de Artistas 'Entre dos Orillas', projecte que potencia els vincles socials a través de l’art i la cultura o l''Off Limits', espai de gestió cultural impulsor de 'Hola, estás haciendo una peli', film de creació col·lectiva dirigit a comunitats locals.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat