Notícies

La distribuïdora de curts Marvin&Wayne celebra el seu 3r aniversari

La distribuïdora Marvin&Wayne, exclusivament dedicada al curtmetratge, compleix aquest mes de Juliol 3 anys. Entre alguns dels seus èxits, només des de començament d'any, es troben el premi Gaudí al millor curt (Ahora no puedo de Roser Aguilar), el Goya al millor curt d'animació (Birdboy d'Alberto Vázquez i Pedro Rivero), que també va ser preseleccionat per als Oscars, la selecció oficial de dos curts a la passada edició del festival de Sundance (Odysseusʼ Gambit d'Àlex Lora i El Somriure Amagat de Ventura Durall), i també a Tribeca (Voice Over de Martin Rosete i Gabi de Zoé Salicrup Junco).

En el catàleg de curts de Marvin&Wayne, que supera els 100 títols, no només hi ha produccions catalanes o espanyoles, destaquen principalment un gran nombre de curts llatinoamericans de països com Argentina, Perú, Colòmbia, Hondures o Puerto Rico. També hi ha presència internacional, de països com França, EUA, Alemanya, Índia, Israel, Holanda o Canadà.

Per celebrar l'efemèride, durant aquest mes de Juliol organitzan diversos actes a Barcelona, i per primera vegada, també a Madrid, tots ells amb entrada gratuïta. La primera serà el divendres 6 de juliol a la terrassa de l'Hotel Pulitzer, al costat de la plaça Catalunya, amb una projecció especial de curtmetratges a l'aire lliure i un set de dj's que tancaran la vetllada amb bona música.

Per continuar amb les activitats, Marvin&Wayne realitzarà per primera vegada una projecció a Madrid, el dijous 12 de Juliol, en el recentment inaugurat bar La Tournée, al costat del teatre de la Llatina. Amb aquest esdeveniment, la distribuïdora portarà a la capital una selecció dels millors treballs del seu catàleg que destaquen en el panorama festivaler.

I finalment, com a plat fort de l'aniversari, la festa de cloenda, el dijous 19 de juliol, al Maumau Underground, el seu local habitual de projeccions a Barcelona. En l'esdeveniment es projectaran els tràilers de tots els curts de la distribuïdora i regals especials als primers assistents.

Però aquí no sʼacaba la celebració. Des dels seus inicis, Marvin&Wayne atorga gran importància a la seva presència online, per això, organitzarà cada dimecres de juliol un concurs a través de les seves xarxes socials (Facebook i Twitter,) sortejant codis d'accés a la seva àrea de visionat en línia (mwshortfilms.info), on els guanyadors podran veure el catàleg complet. Aquestes i altres sorpreses més per celebrar el tercer aniversari, i com no, compartir la seva passió pels curts.

 Més informació a:
www.marvinwayne.com
facebook.com/marvinwayneshortfilms
@marvinwayne

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat