Notícies

Oberta la contratació d'estands del Mercat Audiovisual de Catalunya

El 23 i 24 de maig tindrà lloc a Granollers (Barcelona) la 13a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC). La fira tecnològica continuarà sent un dels eixos del certamen, comptant amb les empreses audiovisuals més destacades del país. A més, enguany es reforça la presència de la innovació amb la creació de la sala tecnològica, un espai on es faran presentacions de les darreres novetats en el sector audiovisual.

La sala tecnològica estarà oberta a les empreses que posin un estand per poder presentar davant del seu públic potencial aquells productes que acabin de sortir al mercat o que resultin més innovadors. Això inclou aplicacions interactives, animació, aplicació creativa provinent del camp de la investigació, la creació de nous suports, formes de distribució de continguts o de visionat dels productes audiovisuals. També projectes relacionats amb els nous mercats com les aplicacions per mòbils, internet, social TV, xarxes socials. És un espai idoni per presentar novetats davant d'un públic potencial.

Durant el dos dies del MAC es potenciaran els espais de trobada entre professionals de l’audiovisual, tant físicament com a la xarxa. Al recinte s’habilitarà una zona de trobada entre empreses i clients, i es facilitarà aquest contacte de les xarxes socials: twiter, facebook, Lindkedin i Youtube.

Tots aquells que vulguin participar a la fira contractant un estand, o enviar-nos propostes per a ser presentades a la sala tecnològica, ho poden fer fins al 30 d'abril (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat