Notícies

De gran vull ser soldat, guardonada al Festival d’Eivissa

La pel·lícula De gran vull ser soldat ha participat recentment a la secció oficial del Festival Internacional de Cinema d’Eivissa. El certamen, que va tindre lloc del 25 al 29 de maig, va poder comptar amb la presència del director de la pel·lícula, Christian Molina, així com dels seus productors Ferran Monje i Valeria Marini, qui també va participar en la pel·lícula com a actriu.

Els seus companys de repartiment, els actors Ben Temple i Fergus Riordan, també van acudir a la cita, sent aquest últim guardonat amb la Menció Especial Del Festival per la seva fantàstica interpretació. Jo Kelly, que no va poder assistir a l’esdeveniment, es va endur el premi a la millor actriu de repartiment pel seu paper com a mare del protagonista.

 El Festival Internacional de Cinema d’Eivissa s’uneix a la llista de Festivals que reconeixen la qualitat de De gran vull ser soldat, després de l’èxit que ja va obtenir al Festival de Sitges 2010, i de rebre el premi Marc Aureli a la millor pel·lícula a la secció “Alice Nella Città” del Festival Internazionale del Film di Roma.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat