Notícies

18 Edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

De l’1 al 8 de Juny es celebra la 18 Edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient a l’Institut Francès de Barcelona, Cinemes Alexandra, Casa Amèrica i en el Cèntric i Cinemes Capri en el Prat de Llobregat. Un esdeveniment on la cultura cinematogràfica s’uneix amb la cultura mediambiental i mitjançant l’audiovisual a part d’entretenir també fer una tasca de sensibilització i educació sobre el que esta passant al nostre planeta.
 

Durant aquests 8 dies es podran veure els millors documentals i curts de més recent factura que parlen sobre el nostre entorn  i destaquem diverses activitats com:
1 de Juny a les 18h hi ha la possibilitat de tornar a veure  l'espectacular film "HOME" aquest cop de  ma del seu director Yann Arthus Bertrand present a la projecció. Lloc : Institut Francès de Barcelona.(C/ Moià 8)
3 de Juny a les 21.00h conjuntament amb el MOVIMENT R als Cinemes Alexandra s’estrenarà per primer cop a Europa el film "I AM " del reconegut director de comèdia Tom Shadyac i presentarem la serie produïda per MOVIMENT R. "Tres R i acció" (Rambla Catalunya, 90)
En aquest acte l’actor Ferran Lahoz representarà a L’Acadèmia de Cinema Català per donar suport a aquest Moviment
8 de Juny a les 21h conclourem el Festival presentant l'última producció del Ridley Scott i dirigida per l'oscaritzat Kevin McDonald " A LIFE IN DAY". Lloc Institut Francès de Barcelona.(C/ Moià 8)
Més informació a: www.ficma.com

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat