Notícies

veocatalanfilms.cat

VEOCATALANFILMS.CAT permet al productor català bolcar totes les seves obres i decidir amb la màxima seguretat a quins festivals i/o manifestacions audiovisuals vol permetre l'accés. Els visionats només són possibles a través d'un codi assignat al programador i l'exhibició es fa en streaming (tecnologia que no emmagatzema cap còpia física del contingut). En aquest sentit, la plataforma suposa un gran pas endavant en quant agilització de candidatures i un important estalvi en producció i despeses d'enviament del material als diferents usuaris. 
VEOCATALANFILMS.CAT compleix amb tots els estàndards de seguretat i aporta nombrosos avantatges respecte del seguiment de les produccions: programadors que visionen el contingut, quants cops, quant temps en cada ocasió, etc.

En breu rebreu la notificació de la primera tramesa aprofitant els recursos de la plataforma. Us encoratgem a que feu servir aquesta nova eina, la qual ja és d'ús comú en molts àmbits de la industria audiovisual (selecció premis Goya i Gaudí, screenings a través de CINANDO, etc).
Més informació: Mònica Garcia, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 935524942

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat