Notícies

Dones Visuals celebra els Dies d’Indústria

Del 27 al 29 de juny a Barcelona

Dones Visuals organitza, un any més, els Dies d’Indústria, que tindran lloc del 27 al 29 de juny a la seu d’SGAE i al CCCB, enguany, sota el lema ‘Les futuristes et convoquen’.

El tret de sortida tindrà lloc el 27 de juny, de la mà de l’actriu, directora i activista Silvia Albert Sopale, qui serà l’encarregada de donar peu, amb el discurs titulat La diversitat en la diversitat a la presentació de l’estudi de dades portat a terme dins del Pla estratègic per a un audiovisual igualitari i inclusiu.

Els Dies d’Indústria acolliran també els pitchings dels projectes participants en les accions de desenvolupament AccióViver i AccióCurts. Durant les jornades, també hi haurà les projeccions D’est, de Chantal Akerman (el dia 26 de juny) i del documental Brainwashed - Sex-Camera-Power de Nina Menkes, qui també farà una masterclass i una taula rodona posterior el dia 27, acompanyada de la directora i guionista Louise Brix Andersen. El dia 28 la muntadora Claire Atherton farà una masterclass i participarà en la conversa entre muntadores des de la seva experiència professional. La cloenda serà el 29 de juny amb la festa de tancament i l’entrega de premis d’AccióCurts.

L’assistència als esdeveniments és oberta al públic amb inscripció prèvia. Podeu consultar tot el programa aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat