Notícies

Inscriu el teu curt al Shortcat 2022

Tens temps fins al 24 de setembre

El programa Shortcat, impulsat per Catalan Films & TV amb l’objectiu de promocionar internacionalment els curtmetratges catalans, ha obert la convocatòria per a l'edició 2022.

Un comitè de professionals i experts del món del cinema i la indústria audiovisual s'encarregarà de fer la selecció final dels títols que conformaran el programa, que es presentarà als mercats i festivals internacionals més rellevants del sector del curtmetratge. A banda de la promoció i difusió del catàleg, Catalan Films & TV oferirà als curts seleccionats un servei de distribució al llarg d'un any, fent-se càrrec de la inscripció dels curts seleccionats als principals festivals internacionals i nacionals, així com també d’aquells certàmens que formin part del circuit FIAPF amb els quals Catalan Films hi té acords establerts.

Les inscripcions estan obertes fins al 24 de setembre. Per tramitar la inscripció en primer lloc cal donar d'alta la informació de la producció a la base de dades de Catalan Films & TV i, un cop fet això, omplir i enviar el formulari online.

Més informació aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat