Notícies

Comença el rodatge de la pel·lícula per a televisió "Frederica Montseny, la dona que parla"

El film narra la història de la anarcosindicalista que es va convertir en la primera dona ministra a Europa.

El passat dilluns 5 d’octubre va començar el rodatge de la pel·lícula per a televisió Frederica Montseny, la dona que parla. El film explica la història de la líder anarcosindicalista que va acceptar el càrrec de Ministra de Sanitat durant la Segona República espanyola, fet que la va convertir en la primera dona ministra a Europa.

Frederica Montseny, la dona que parla és una producció de Distinto Films en coproducció amb Televisió de Catalunya i Voramar Films, amb la participació d’À Punt Mèdia, el suport del Programa Media de la Unió Europea i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura i l’Instituto de la Mujer y para la Igualdad de Oportunidades. El rodatge, que s’allargarà quatre setmanes, tindrà lloc a València, Sueca i Sant Isidre de Benaixeve.

El guió és de Rafa Russo i Mireia Llinàs, està dirigit per Laura Mañá (Te quiero, imbécil, Concepción Arenal, Clara Campoamor, La vida empieza hoy), i produït per Miriam Porté en col·laboració amb Pedro Pastor.

El repartiment l’encapçala Màrcia Cisteró i Emilio Gutiérrez Caba, guanyador de dos premis Goya i una Bisnaga de Plata al Festival de Màlaga. Els acompanyen Óscar Muñoz, Miquel Gelabert, Ivan Benet, David Bagès, Fran Nortes, Pep Ambrós i Candela Moreno.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat