Notícies

Els cinemes Girona posen a la venda 1.000 abonaments anuals a un preu especial


Els abonats podran gaudir de més d'un centenar d'estrenes a l'any per només 59€

Durant el mes de juliol, els Cinemes Girona posen en marxa la ja tradicional campanya de venda d'abonaments anuals a un preu reduït. Els abonaments es poden comprar al llarg de tot l'any per un preu de 190€, però durant el mes de juliol es poden adquirir al preu especial de 59€, coincidint amb el mes de l’any en què gràcies al suport dels espectadors i espectadores es van poder digitalitzar les sales l'any 2013, donant continuïtat a aquest cinema. 

L'abonament permet accedir a totes les projeccions de cartellera i, a més, ofereix la possibilitat de tenir descomptes en altres sessions especials, com òperes, ballets, festivals o concerts. Gràcies a aquests abonaments, Cinemes Girona ha aconseguit rejovenir el públic de les seves 3 sales i també mantenir un increment d'assistència de més d'un 10% anual.

Els Cinemes Girona es van inaugurar el 10 de març del 2010 i des del principi han defensat una programació independent, amb sensibilitat tant per la promoció del talent local, com per la diversitat, programant pel·lícules europees i cicles estables de cinema asiàtic i llatinoamericà totes les setmanes.


Més informació: http://www.cinemesgirona.cat/noticies/campanya-dabonaments-anuals-2019-2/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat