Notícies

Obre a Barcelona Estudi Karloff, fundat pels acadèmics Luci Lenox i Pep Armengol, junt amb l’actriu Lluïsa Castell


Estudi Karloff és la primera escola d'interpretació a Catalunya especialitzada en Cinema, TV i Publicitat

Estudi Karloff engega màquines amb una àmplia oferta de tallers i monògrafics a càrrec de professionals de la indústria en actiu, així com amb un programa de cursos de més llarga durada especialitzats en Cinema, TV i Publicitat orientats a l'entrenament per a professionals i estudiants de nivell inicial, mig i avançat.

L'objectiu d’Estudi Karloff és atorgar, mitjançant jornades pràctiques, l'educació i l'experiència necessàries per convertir-se en un expert/a en la interpretació davant la càmera.

L’escola obre portes amb el workshop “Directors a seguir”, a càrrec de Clara Roquet, Ibai Abad, Damià Serra, David Gonzàlez i Aina Clotet, en el qual es pretén posar en contacte a actors i actrius amb joves directors/es de projecció prometedora i amb voluntat de treballar dia a dia per conrear el seu talent i la seva xarxa professional.

L’Acadèmia del Cinema Català ha arribat a un acord amb l’Estudi Karloff per oferir a tots els seus acadèmics i acadèmiques un descompte del 10% en tota l’oferta formativa.

Consulteu tots els cursos, monogràfics i tallers a https://estudikarloff.com/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat