Notícies

El Festival de Cinema de Menorca obre convocatòria de "Balears en Curt" i "Illes en Curt"

 festival menorca

El Festival de Cinema de Menorca obre la convocatòria de les seves seccions competitives per l'edició del 2017: Balears en Curt i Illes en Curt.

El període de recepció de curt finalitza el 30 d'abril del 2017, a les 12h. La inscripció del curt es fa únicament mitjançant la plataforma Festhome.

Els curts hauran de complir els requisits següents:

  • Màxim 20min de duració i produïts entre el 2014 i el 2017
  • Curts de ficció, documental o animació
  • Cada director/directora només pot presentar un curt
  • Els curtmetratges inscrits han de presentar subtítols en català o castellà en cas de ser rodats en altres llengües

 

La temàtica és lliure, es prioritza la qualitat i originalitat, que no hagin estat estrenats comercialment i que la temàtica estigui vinculada a Balears o relacionada amb la vida a les illes, pel concurs Illes en Curt. 

Els curtmetratges preseleccionats d'ambdues categories seran exhibits durant el Festival de Cinema de Menorca, en la secció Balears en Curt, entre els dies 17 i 22 de juliol del 2017 a Ciutadella, Menorca.

I si hi ha premi: el curt guanyador de cada categoria opta a un premi de 600€, una càmara Go-Pro i un guardó que serà entrega en la Gala de Clausura, el dia 22 de juliol del 2017

Podeu consultar les bases completes d'Illes en Curt i Balears en Curt.

Per qualsevol dubte, escriviu un correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat