Notícies

S’anuncien les primeres produccions catalanes que participaran a la 60ª SEMINCI

seminci 2015

La 60a Setmana Internacional de Cine (SEMINCI) que tindrà lloc del 24 al 31 d’octubre a Valladolid, ha avançat els títols d'algunes de les produccions catalanes que participaran en aquesta edició del certamen.

A la Secció Oficial competeix el nou llargmetratge de Pere Vilà, L’artèria invisible, produït per DDM Visual i protagonitzat per Àlex Brendemühl, Nora Navas i Francesc Garrido. També protagonitzada per Nora Navas i Francesc Garrido, i competint a la secció oficial, es troba la pel·lícula La espera, de Daniela Fejerman, coproduïda Tornasol Films, Messidor Films i Alcaravan Films AIE.

D’altra banda, fora de concurs participa la pel·lícula Incidencias de José Corbacho i Juan Cruz, produïda per Castelao Pictures, Incidencias La Película AIE, i protagonitzada per Lola Dueñas, Aida Folch, Ernesto Alterio, Carlos Areces, Rubén Ochandiano, Imanol Arias i Rossy de Palma.

També fora de competició podrà veure’s Nadie quiere la noche, d'Isabel Coixet, amb Juliette Binoche com a protagonista, i coproduïda per Ariane&Garoé, Neo Art, Noodles Production, One More Movie, Mediapro, Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola i Canal+

Finalment, a la secció de curtmetratges a concurs de la Secció Oficial competeix El adiós, el primer curt de Clara Roquet (guanyadora del Premi Gaudí al Millor Guió 2015 per 10.000 KM) produït per Lastor Media.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat