Notícies

Convocats els Premis Llanterna Digital 2015

El dijous 13 de novembre es posa en marxa la 9ª edició dels Premis Llanterna Digital. El termini de presentació per als curtmetratges en català i en occità que s’allarga fins el 31 de març de 2015.

Els Premis Llanterna Digital volen contribuir al foment de l’ús del català i de l’occità a través de curtmetratges que promoguin una reflexió sobre les llengües i s'adrecen especialment a tots els membres de les dues comunitats lingüístiques d'arreu del món.

Hi ha tres categories on els concursants poden presentar els seus curtmetratges:

1. Centres d’educació primària i secundària. El centre és qui opta al premi, a partir de la participació de l’alumne o del grup d’alumnes que elabora el curtmetratge, representats per un professor o professora.

2. Membres de la comunitat universitària. S’hi poden presentar obres d’autoria individual o de grup, amb un màxim de quatre realitzadors o realitzadores.

3. Oberta. S’hi poden presentar obres d’autoria individual o de grup, amb un màxim de quatre realitzadors o realitzadores.

Com cada any, el jurat està constituït per representants dels diferents organismes i entitats que participen en l’organització i la presidència d’honor l’ocupa el Sr. Àlex Gorina, crític de cinema.

Aquests premis són una iniciativa de la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida.

Per a més informació feu ‘clic’ aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat