Notícies

La travessa dels Premis Gaudí regala un any de cinema

Entre tots els encertants se sortejaran cinc passis VIP per anar al cinema durant un any a qualsevol de les sales adherides al Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya.


El termini per participar a la travessa dels V Premis Gaudí finalitzarà el pròxim 2 de febrer a les 12:00 hores

L’Acadèmia del Cinema Català juntament amb el Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya i La Vanguardia, sortejarà cinc passis VIP dobles per anar cada dia al cinema de franc durant tot el 2013 entre tots els que encertin el ple de la travessa dels V Premis Gaudí.

La travessa es pot trobar al web de La Vanguardia i proposa el repte d’endevinar les candidatures nominades que el proper 3 de febrer resultaran premiades en les cinc principals categories d'entre les 22 que opten a premi. Aquestes són: millor pel·lícula catalana, millor pel·lícula no catalana, millor director, millor actriu i millor actor.

Participació a la travessa

Les persones interessades a participar-hi han de fer el seu pronòstic mitjançant el formulari disponible.

Els participants han d’indicar el vot per a cadascuna de les cinc nominacions que es proposen aquest any per a les votacions finals (millor pel·lícula catalana, millor pel·lícula no catalana, millor director, millor actriu i millor actor), el resultat de les quals es desvetllarà a la gala dels V Premis Gaudí, el pròxim 3 de febrer.

Entre tots aquells que hagin encertat el ple de les cinc candidatures recollides a la travessa, se sortejaran cinc passis dobles VIP per anar al cinema durant un any a qualsevol de les sales adherides al Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya. Podeu consultar el llistat de cinemes fent clic aquí.

El termini per participar arrenca el 27 de gener i finalitza el 2 de febrer de 2013 a les 12:00h. La Vanguardia.com contactarà en els dies següents amb els guanyadors, a través del correu electrònic que hauran facilitat en el formulari.

Als cinc guanyadors se’ls farà entrega d’una targeta personal que els oferirà el privilegi, tant a ells com a l’acompanyant que triïn, de gaudir del cinema cada dia durant tot el 2013.

Condicions específiques de la targeta

La targeta és personal i intransferible. S’ha de presentar juntament amb una acreditació d’identitat a les taquilles dels cinemes col·laboradors.
Dóna dret a dues entrades gratuïtes de dilluns a diumenge per a dues persones i una sessió al dia.
Aquest carnet no dóna dret a reservar localitats amb antelació.
Les projeccions en 3D o digitals i les butaques VIP no estan incloses. Les ulleres 3D tampoc.
No és vàlida per esdeveniments especials.
Els cinemes es reserven el dret d’excloure de l’elecció de l’usuari d’aquesta targeta VIP, les pel·lícules distribuïdes per les companyies que apliquen a l’exhibidor un sistema de cobrament per càpita.
L’ús fraudulent comportarà la retirada de la targeta VIP al seu titular.

 

 

 



bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat