Notícies

1r Concurs de Curts Creu Coberta Shopping & Shooting

L'Associació de Comerciants Creu Coberta ha engegat el 1er concurs de curtmetratges ràpids, que tindrà lloc entre el 27 i el 30 de desembre. Des del sector comercial, es vol fomentar la creació cultural audiovisual a Barcelona per mitjà d'una proposta dinàmica, atractiva i creativa que vol apropar el món del comerç al món del cinema.

El concurs està obert a joves i adults, professionals i amateurs, que vulguin realitzar un curtmetratge en només 72 hores. Els participants han d'inscriure's prèviament a l'Associació de Comerciants Creu Coberta, amb les seves dades personals.

Un dels aspectes més divertits i interessants és que els concursants disposaran de 72 hores, entre els dies 27 i 30 de desembre d'enguany per realitzar el curtmetratge, editar-lo i presentar-lo a l'Associació de Comerciants. Està dirigit tan a professionals com a amateurs, i especialment, als estudiants de cinema.

A més, el jurat el formen persones de reconegut prestigi del món del cinema i el teatre, com Abel Folk, Silvia Bel, Núria Feliu o Roger de Gràcia, entre d'altres.

Per a més informació, consulteu el web del concurs

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat