Esta información no está disponible en castellano.

Toda la actualidad

Arriba la 7a edició del Preview, el Festival Internacional de Curtmetratges


El Festival Preview projectarà curtmetratges durant tot el mes de juliol

El 5 de juliol ha arrencat la 7a edició del Preview, que durant els dijous del mes de juliol projectarà diversos curtmetratges nacionals i internacionals. Per segon any consecutiu, l’ASCAP, associació del Prat de Llobregat que vetlla per la producció, difusió i educació audiovisual, és l’encarregada de l’organització del Preview Festival, juntament amb l’Ajuntament d’El Prat del Llobregat i el GastroBar. A més, el festival compta amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català.

Durant els dijous 5, 12, 19 i 26 es projectaran els curtmetratges presentats, contemplant dues categories: la General, amb peces d’entre 1 i 15 minuts, i la Local, fora de competició. L’últim dia tindrà lloc la projecció del curtmetratge del Batxillerat d’Arts Escèniques i un homenatge a l’actor Joaquim Linuesa, desaparegut recentment.

Any rere any, el festival treballa per posar en contacte a nous professionals del sector audiovisual i persones ja consolidades, a banda de funcionar com a aparador de les noves tendències de l’àmbit del curtmetratge.

En aquesta edició, el Preview compta amb un jurat de reconeguda trajectòria al món audiovisual: Oriol Sala-Patau, Jaume Martí, Lolo Herrero, membres de l’Acadèmia, juntament amb Èrika Sánchez i Elena Torrent.

Més informació a: www.preview.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat