Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

El Cicle Gaudí estarà present al 55è Festival de Sitges

L’Acadèmia organitza una taula rodona sobre la distribució del cinema català

El proper dia 10 d’octubre l’Acadèmia del Cinema Català, a través del Cicle Gaudí, organitza un panel sobre distribució en el marc del Festival de Sitges. 

Sota el títol El públic ens està esperant? Estratègies, riscos i oportunitats de la distribució de cinema català, la taula rodona abordarà temes com les estratègies de promoció i distribució del cinema català, els riscos afegits que pot suposar distribuir un film de producció local o l’accés del públic a l’oferta cinematogràfica catalana. Tot plegat en el marc de la distribució de cinema europeu i posant la mirada en experiències d’altres països que ens poden servir de model. 

Per fer-ho comptarem amb Gloria Bretones, Directora General de Begin Again, distribuïdora independent i agent de vendes amb un ampli catàleg català i europeu; Carlos Fernández, Productor i CEO de Filmax, una de les grans distribuïdores de cinema català; Manuel Palos, Director de Màrqueting i comunicació d’Avalon, distribuïdora de cinema independent amb una gran trajectòria i vincle amb la producció catalana, que compta en el seu catàleg – entre d’altres títols - amb la pel·lícula Alcarràs, Ós d’or de la Berlinale 2022; Pío Vernis, Director de negoci de Brutal Media; i Laia Aubia, Directora de l’Acadèmia del Cinema Català, que parlarà del Cicle Gaudí i del paper que té en la distribució del cinema de producció catalana a Catalunya. 

La taula estarà moderada per Francesc Vilallonga, investigador i docent de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL i coordinador del Cinema Truffaut.

La xerrada tindrà lloc el dilluns 10 d’octubre a les 12.30h a la sala Llevant 1, de l’Hotel Meliá de Sitges. L’accés és gratuït però cal reservar prèviament l’entrada aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat