Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia


L'Acadèmia del Cinema Català ha decidit ajornar les projeccions del Cicle Gaudí previstes per aquest mes de març i "La innocència" serà la pel·lícula del mes de maig

Atenent a les mesures preventives establertes per la Generalitat de Catalunya i per diversos Ajuntaments del territori per fer front al Coronavirus, i ateses també les cancel·lacions que moltes ciutats ja ens han comunicat, les projeccions de "La innocència" previstes per aquest mes de març a més de 50 sales del territori s'ajornen fins el mes de maig amb l'objectiu de preservar la unitat de programació a tota la xarxa.

Excepte que hi hagi resolucions governamentals que ho impedeixin, per al mes d’abril es manté la pel·lícula programada “Madre” (dir. Rodrigo Sorogoyen), amb les dates previstes inicialment.

Lamentem les molèsties que aquest canvi pugui generar i esperem que poder recuperar la normalitat com abans millor.

L’equip de l’Acadèmia – Cicle Gaudí estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte o incidència a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat