Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

L'il·lusionista Mag Lari, presentador de la Gala dels XI Premis Gaudí


Josep Maria Lari, popularment conegut com el Mag Lari, serà el presentador de la Gala dels XI Premis Gaudí, tal i com ho ha anunciat aquesta nit la Presidenta de l’Acadèmia, Isona Passola, en el marc de la Festa de Candidats i Candidates. La gala tindrà lloc el proper diumenge 27 de gener al Palau de Congressos de Catalunya i es retransmetrà en directe per tota Catalunya a través de TV3.

Il·lusionista des de fa quasi 30 anys, la seva vocació l'ha portat a omplir teatres arreu del món amb una màgia atrevida, descarada i elegant. Encara ara Splenda és l'espectacle de màgia de més gran format que s'ha produït mai al país, tenint el rècord al Teatre Tívoli de recaptació més alta en una sola nit.

El Mag Lari ha intervingut també en nombrosos programes de ràdio i televisió (TV3, Antena3, La Sexta i Tele5), on ha fet de col.laborador amb Albert Om, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes o Carlos Sobera, entre molts d’altres. La seva darrera incursió en el món televisiu ha estat el programa Pura Magia de TVE, on també era el director de l'acadèmia i ha col·laborat al programa Hora Punta presentat per Javier Cárdenas.

Lluís Danès, el director de la Gala dels XI Premis Gaudí, explica que “el Mag Lari acompanyarà els espectadors en un passeig a través del món màgic de miralls que és el cinema”. Ettore Scola deia que “El cinema és un mirall pintat”, un mirall que reflecteix la nostra realitat, però que també la pot fragmentar i modificar. “El cinema neix com un truc de màgia que fa aparèixer éssers en una pantalla i els converteix en eterns. I qui millor per fer de mestre de cerimònies i guiar-nos a través d’aquest laberint de miralls pintats, que un dels més grans il·lusionistes del nostre país”, afirma el director de la gran gala del cinema català.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat