Notícies

L’anunci promocional de la gala dels VII Premis Gaudí es podrà veure a 57 cinemes de Catalunya, per TV3 i a les pantalles de TMB

Àngel Llàcer, presentador de la gala, protagonitza l’espot que es podrà veure del 23 de gener a l’1 de febrer en 484 pantalles de cinema de Catalunya.

L’anunci promocional dels Premis Gaudí –realitzat per la productora Los Flanagan- de 30 segons de durada, es podrà veure abans de cada sessió en 57 sales d’exhibició del Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya, des d’avui divendres 23 de gener fins el dia de la gala, diumenge, 1 de febrer. L’espot també s’emetrà a partir de la setmana que ve per TV3 i La Xarxa de Comunicació Local com a promoció de la retransmissió de la gala dels Premis Gaudí i des dilluns 19 de gener ja es projecta a les pantalles de les estacions de Metro dels Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en una versió de 20 segons.

La gala podrà seguir-se en directe per TV3 i, com a novetat, per les televisions associades a La Xarxa de Comunicació Local, que a més emetran un especial pre-gala amb l’arribada dels nominats i convidats a la catifa vermella del Sant Jordi Club, des de les vuit del vespre.

Àngel Llàcer, que presenta la gala per segon any consecutiu, protagonitza un espot ple de referències al cinema clàssic que mostra la preparació que requereix presentar la gala dels Gaudí. Un subtil homenatge en clau d’humor a pel·lícules com La quimera de l’or de Charles Chaplin o La taronja mecànica de Stanley Kubrick i on la campiona del món de natació Ona Carbonell, la soprano Maria Bayo, els pallassos del Circ Raluy i la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola fan els seus respectius “cameos”. Els seus guionistes, Oriol Artola, Ricard Ustrell i Josep Maria Bunyol s’hi refereixen amb aquestes paraules: “Per l’anunci vam voler homenatjar el cinema recreant amb l’Àngel algunes escenes mítiques, amb estètica de pel·lícula muda. No ens negareu que era tot un repte convertir Àngel Llàcer en una estrella de cinema... mut. En els diferents espots haureu detectat, com a bons cinèfils, picades d’ullet a films tan diferents com “La quimera de l’or”, “Una tarda al circ”, “El fantasma de l’òpera”, “La taronja mecànica” o “American psycho”. Tot plegat,una xarlotada. Sí, ja ho sabem, no són catalans... Però si Cervantes i Colom han acabat sent de la terra, qui et diu que Chaplin no era de Matadepera o Harpo Marx de Puigcerdà? Al cap i a la fi, de “catalan psychos” també en tenim uns quants...”. 

La realització d’aquest espot ha estat possible gràcies a diferents entitats o empreses amb les quals l’Acadèmia ha tancat convenis de col·laboració com Los Flanagan, OvideBarcelona Serveis Municipals, Ajuntament de Barcelona, Museu del Disseny, Parc Güell, Zoo de Barcelona, Bicing, Vodafone, Estrella Damm i La Vanguardia. Per a la difusió de l’anunci s’han fet acords amb TMB, Gremi d’Empresaris de Cinemes de CatalunyaTelevisió de Catalunya i La Xarxa de Comunicació Local

La gala de lliurament dels Premis Gaudí podrà seguir-se en directe per TV3 el proper 1 de febrer a partir de les 21.50h i, com a novetat, per les televisions associades a la Xarxa de Comunicació Local, que a més emetran un especial Pre-gala amb l’arribada dels nominats i convidats a la catifa vermella del Sant Jordi Club.

Per poder veure l'anunci promocional de la Gala dels VII Premis Gaudí, feu 'clic' aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat