• l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    Inscripcions obertes fins el 6 de maig a les 15:00h! Llegir més
  • Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    1.400 assistents han viscut la setzena edició dels Premis Gaudí al CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona Llegir més
  • Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    L’Acadèmia reconeix per primer cop amb aquest premi una cineasta pionera, clau en el relleu del cinema espanyol en els anys noranta Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3

Dijous 24 d'abril de 19h a 21 hores té lloc la PROfessional CLASS Recursos psicoacústics per l'audiovisual a càrrec d'Hermes Serrano, fundador d'Hermesaudio. 

Hermes Serrano, professional col·legiat amb gran experiència al món del so i l'audiovisual, ens explicarà com ens afecten els sons o la seva absència i quin pot ser el seu tractament per tal d'aconseguir una finalitat artística determinada més enllà de les propietats o paràmetres tècnics ortodoxes que haurien d'aplicar-se en les produccions televisives, cinematogràfiques o audiovisuals en general. Com funciona la nostra percepció sonora a nivell mental i com podem treure profit de les carències o particularitats de l'oïda humana.

El seminari tindrà lloc a la seu de la SGAE a Catalunya (Passeig Colom, 6, Barcelona). L'activitat és gratuïta i cal confirmar l'assistència al web del CPAC on també trobareu més informació sobre la conferència.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat