• l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    Inscripcions obertes fins el 6 de maig a les 15:00h! Llegir més
  • Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    1.400 assistents han viscut la setzena edició dels Premis Gaudí al CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona Llegir més
  • Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    L’Acadèmia reconeix per primer cop amb aquest premi una cineasta pionera, clau en el relleu del cinema espanyol en els anys noranta Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3


El Clúster Audiovisual de Catalunya organitza la quarta edició de la Setmana del Talent Audiovisual del 20 al 23 de novembre al CCCB.

Amb l’objectiu de connectar el talent emergent i la indústria per innovar i trobar nous formats, la iniciativa és única a Europa i es vehicula al voltant del Pitching Audiovisual Universitat - Indústria que aquest any comptarà amb la implicació de vint centres universitaris i atraurà a més de 100 empreses del sector. Un total de 22 projectes es presentaran organitzats en quatre categories: ficció, no ficció, formats de televisió i noves finestres.

Pitching Audiovisual Universitat - Indústria, la Setmana del Talent Audiovisual també ofereix taules rodones, conferències i estudis de cas dels èxits d’aquest últim any:

El dia 20 de novembre tindran lloc tres activitats destacades:

  • La conferència inicial “La Televisió no televisiva. Producció de continguts digitals”, a càrrec de Betevé, CCMA, RTVE i Arte, que reflexionaran sobre els beneficis i l’impacte en l’audiència de l’aposta pels continguts digitals dels canals televisius.
  • La presentació dels projectes nascuts a la primera edició del Pacte del Talent. Els nous professionals de l’audiovisual que han treballat amb companyies emergents de música, teatre, dansa, circ i videojocs, mostraran els resultats i explicaran la seva experiència.
  • La conferència  “Minoria Absoluta, de Polònia a la guerra civil en colors”, estudi de cas sobre l’adaptació de la productora cap a nous continguts fins arribar a “Espanya en dues trinxeres, la guerra civil en color”, el llargmetratge documental que els ha posicionat com a pioners en el treballs de l’acoloriment d’arxius audiovisuals originals en blanc i negre.

El dimecres 21 l’equip de laboratori de formats de la CCMA, Miquel Garcia i Manel Raya, faran un recull dels programes que marquen tendència a les televisions de tot el món, i seguidament tindrà lloc l’estudi de cas centrat en el programa “Preguntes Freqüents” a càrrec de l’equip de direcció i producció del programa.

Finalment, el dijous 22 de novembre, la nova activitat “Meet the experts” permetrà als assistents conèixer la feina i l’experiència dels quatre guionistes Ana Boades, Núria Parera, Oriol Jara i Alberto Marini.

Trobareu més informació: talentaudiovisual.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat