Notícies

Comença el Most Festival Internacional de Cinema del Vi 2022

"El viaje de Julieta", de Pancho García Matienzo, és la cinta inaugural

El Most Festival Internacional de Cinema del Vi celebra enguany la seva 11a edició i, del 3 al 13 de novembre al Penedès i del 23 al 28 de novembre al Priorat, oferirà una programació completa de projeccions sobre el cinema del vi combinades amb tastos.

La gala d’inauguració, que tindrà lloc el dijous 3 de novembre al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès, estarà presentada per l’actriu Tània Sarrias i comptarà amb el lliurament del Premi Honorífic a Julieta Serrano, guardonada amb el Premi Gaudí d'Honor - Miquel Porter 2014. L’acte acollirà també la projecció del documental El viaje de Julieta, l’òpera prima de Pancho García Matienzo on el cineasta mostra el compromís i la passió per l'ofici de l'actriu Julieta Serrano.

La Secció Gran Reserva programarà, per primera vegada a Catalunya, el debut en el llargmetratge de Mikel Gurrea, Suro, que és també el film escollit per clausurar el festival el diumenge 13 de novembre a l’Auditori Municipal de Vilafranca. A més a més, la Secció Gran Reserva projectarà per primera vegada a Catalunya Les années Super 8, de la Premi Nobel Annie Ernaux, així com la japonesa Small, slow but steady, de Shô Miyake; la francesa Abrázame fuerte, de Mathieu Amalric; i el segon llargmetratge de la gaudinada Pilar Palomero, La maternal

L’actor Enric Auquer i el director Àlex Sardà participaran a l’última sessió del Brot 2022, la secció dedicada a les produccions de curtmetratges del país que competeixen pel premi del jurat i el premi del públic.

Més informació al web del festival.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat