Notícies

Obertes les inscripcions per a l’Art Department Masterclass

Un taller de direcció artística amb el suport d’Europa Creativa MEDIA

El programa de formació Art Department Masterclass, que compta amb el suport del programa Europa Creativa MEDIA, ofereix l’oportunitat d'accedir als coneixements dels professionals dels departaments d'art de les obres audiovisuals. Està dirigit a dissenyadors/es de producció, directors/es d'art, decoradors/es de set de rodatge, dissenyadors/es gràfics/ques, prop masters i a qualsevol persona que treballi o iniciï la seva carrera al departament d'Art.

Art Department Masterclass consisteix en dues sessions de formació anuals i s’hi poden inscriure fins a 20 participants per sessió. La primera sessió, titulada World Building, es durà a terme del 13 al 18 de juny de 2022 a Vilnius (Lituània) i se centra en els aspectes fonamentals del treball dels departaments d'art en les fases de desenvolupament i producció de projectes audiovisuals. La segona trobada, Digital Postproduction, tindrà lloc a l'octubre de 2022 a Torí (Itàlia) i tindrà una durada de sis dies per centrar-se en el treball del departament d'art a la fase de postproducció d'un projecte audiovisual.

Ambdues sessions comptaran amb la participació d’equips d’experts que portaran els seus projectes de cinema i televisió en desenvolupament perquè els participants hi puguin treballar. A més, el programa també inclou casos d'estudi de pel·lícules i sèries de televisió reconegudes, així com sessions sobre temes rellevants i d’actualitat.

Inscripcions fins al 10 de maig.
Consulta aquí tota la informació.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat