Notícies

Parlem d’”Alcarràs” amb Carla Simón

La cineasta conversarà sobre el procés de creació del film premiat a la Berlinale amb el director Mikel Gurrea

El dimecres 4 de maig a les 12:00h SGAE, D’A Film Festival, Universitat Pompeu Fabra i Acadèmia del Cinema Català coorganitzen una trobada amb Carla Simón per parlar de la seva última pel·lícula, Alcarràs, que arriba a sales el proper 29 d’abril després d’alçar-se amb l’Os d’Or a la Berlinale i d’inaugurar la 12a edició del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona.

La segona cinta de Carla Simón és una història amb tints autobiogràfics i esdevé un homenatge al món de la pagesia catalana a través d’una família dedicada a la recollida del préssec a la població lleidatana d’Alcarràs. Protagonitzada per un repartiment d’actors no professionals, que segons Simón “han donat i han posat l’ànima” a la pel·lícula, Alcarràs mostra la seva última collita després de 80 anys conreant la mateixa terra. 

Durant la sessió, la directora compartirà el procés creatiu de la pel·lícula i parlarà sobre la seva evolució des del guió inicial fins al muntatge. També, ens descobrirà quins han estat els seus referents i s’abordarà el seu treball amb elements de ficció i no ficció. La conversa estarà conduïda pel cineasta Mikel Gurrea i comptarà també amb la presència d’Arnau Vilaró, coguionista d’Alcarràs, i d’Ernest Pipó, el compositor de la pel·lícula. 

Acte obert amb places reservades per a socis i sòcies de l’Acadèmia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
També es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de SGAE.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat