Notícies

Els nominats al millor curtmetratge dels XI Premis Gaudí, a “Curtcircuit 33”


El programa oferirà una taula rodona amb els nominats i emetrà “Los desheredados”, Premi Gaudí al Millor curtmetratge l'edició anterior

Diumenge 20 de gener, a les 23.50 hores, “Curtcircuit 33” oferirà una taula rodona moderada per Lluís Salgado, presentador del programa, amb els directors nominats al Premi Gaudí al millor curtmetratge.

Els directors convidats a plató són: Carlos Villafaina (SILENCIO POR FAVOR), Andrew Tarbet (TOMORROW), Bàrbara Farré (LA ÚLTIMA VIRGEN) i Ventura Durall (PRIMER ESTRAT)

També veurem el curtmetratge documental “Los desheredados”, de Laura Ferrés, guanyador del Gaudí 2018 al millor curtmetratge. La producció també ha guanyat, entre molts altres premis, el Goya al millor curtmetratge, el premi Leica Cinema Discovery Prize al millor curt en competició a La Semaine de la Critique a Cannes 2017 o la venus al millor documental a FILMETS Badalona Film Festival 2018.

El diumenge 27 de gener a la nit, sabrem quin dels 4 curtmetratges s'emporta el Gaudí a la Gala d'entrega dels XI Premis Gaudí, en emissió a TV3.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat