Notícies

Arriba la quarta edició de la Setmana del Talent Audiovisual


El Clúster Audiovisual de Catalunya organitza la quarta edició de la Setmana del Talent Audiovisual del 20 al 23 de novembre al CCCB.

Amb l’objectiu de connectar el talent emergent i la indústria per innovar i trobar nous formats, la iniciativa és única a Europa i es vehicula al voltant del Pitching Audiovisual Universitat - Indústria que aquest any comptarà amb la implicació de vint centres universitaris i atraurà a més de 100 empreses del sector. Un total de 22 projectes es presentaran organitzats en quatre categories: ficció, no ficció, formats de televisió i noves finestres.

Pitching Audiovisual Universitat - Indústria, la Setmana del Talent Audiovisual també ofereix taules rodones, conferències i estudis de cas dels èxits d’aquest últim any:

El dia 20 de novembre tindran lloc tres activitats destacades:

  • La conferència inicial “La Televisió no televisiva. Producció de continguts digitals”, a càrrec de Betevé, CCMA, RTVE i Arte, que reflexionaran sobre els beneficis i l’impacte en l’audiència de l’aposta pels continguts digitals dels canals televisius.
  • La presentació dels projectes nascuts a la primera edició del Pacte del Talent. Els nous professionals de l’audiovisual que han treballat amb companyies emergents de música, teatre, dansa, circ i videojocs, mostraran els resultats i explicaran la seva experiència.
  • La conferència  “Minoria Absoluta, de Polònia a la guerra civil en colors”, estudi de cas sobre l’adaptació de la productora cap a nous continguts fins arribar a “Espanya en dues trinxeres, la guerra civil en color”, el llargmetratge documental que els ha posicionat com a pioners en el treballs de l’acoloriment d’arxius audiovisuals originals en blanc i negre.

El dimecres 21 l’equip de laboratori de formats de la CCMA, Miquel Garcia i Manel Raya, faran un recull dels programes que marquen tendència a les televisions de tot el món, i seguidament tindrà lloc l’estudi de cas centrat en el programa “Preguntes Freqüents” a càrrec de l’equip de direcció i producció del programa.

Finalment, el dijous 22 de novembre, la nova activitat “Meet the experts” permetrà als assistents conèixer la feina i l’experiència dels quatre guionistes Ana Boades, Núria Parera, Oriol Jara i Alberto Marini.

Trobareu més informació: talentaudiovisual.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat