Notícies

Recaptació per a la producció del documental "Hadijatou, J’accuse" de Lala Gomà i Rosa Cornet

El dijous 11 de desembre a les 19:00h s’obre una exposició de dibuixos, teles i murals de nens de tot el món per a la seva venda.

La recaptació obtinguda s’utilitzarà per a la producció del documental Hadijatou, títol que prové del nom d’una nena de 12 anys que va ser venuda per 300 dòlars i obligada a convertir-se en esclava sexual durant nou anys.

El documental explica la valenta història d’aquesta dona africana. Malgrat que a Níger l’esclavitud està prohibida per la Constitució, històries com la de la nostra protagonista succeeixen cada dia. Lala Gomà i Rosa Cornet codirectores d’aquest documental, volen denunciar a través de Hadijatou, aquesta practica il·legal socialment permesa a Níger que només en aquest país afecta a 43.000 persones.

L’exposició i venda romanen obertes el divendres 12 i dissabte 13 de desembre de les 12:30h a les 14:00h i de les 18:00h a les 21:00h a l'adreça carrer Martínez de la Rosa, 58 de Barcelona.

Per a més informació Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat